Молодежь негодует

936589

Царевна-ЛягушкаЛягушка счастья завтрашнего дня...

Комментариев: 128

Больноє существо у тебе в штанах від періодичного вздрачування до мозолів на останки лєніна в мавзолєї. І ще регулярно інше таке ж существо на тебе з дзеркала дивиться

Пізно було коли твій батя не витянув вчасно.

Лукашенко собі на умі. І не в дружбі діло. А про газові контракти, то там і при Юльці і після Юльки понапідписували такого, що людям ще довго чухатись. Тому я й кажу, що вони одним миром мазані, геть усі. З приводу пшеків - Україна завжди була під гнобленням і під гнітом. Треба вже вчитися бути справді самостійною державою без всяких ЄСів і ТСів!

Больноє существо у тебе в штанах від періодичного вздрачування до мозолів на останки лєніна в мавзолєї. І ще регулярно інше таке ж существо на тебе з дзеркала дивитьсяСвою биографию оставь для потомков,если такие будут конечно,а то сомнения у меня ,кто же больному даст и какае потомство потом ждать.

Пізно було коли твій батя не витянув вчасно.А твой я вижу вытянул,но это мир не спасло,все равно микробами проник.

Шо, стрєлочнік, прада в очі коле? Ну, давай-давай, самостверджуйся. А хто мені дає - не твого куцого розуму діло. Маєш дєдушку лєніна для мастурбації - от собі і насолоджуйся

Якими блять мікробами ушльопок? Ти хоч само доганяєш шо ти мелеш?

Лукашенко собі на умі. І не в дружбі діло. А про газові контракти, то там і при Юльці і після Юльки понапідписували такого, що людям ще довго чухатись. Тому я й кажу, що вони одним миром мазані, геть усі. З приводу пшеків - Україна завжди була під гнобленням і під гнітом. Треба вже вчитися бути справді самостійною державою без всяких ЄСів і ТСів!Ну вот и хорошо что вы это понимаете..А то такой контингент в основном попадается,что хоть кол на голове чеши,все равно под пятку чью то лезут.

Шо, стрєлочнік, прада в очі коле? Ну, давай-давай, самостверджуйся. А хто мені дає - не твого куцого розуму діло. Маєш дєдушку лєніна для мастурбації - от собі і насолоджуйсяСлушай больное, ты темы кроме сосунця и мастурбации хоть какие то знаешь или ты описуешь все что вокруг тебя творится.На хрен они мне надо,зайди в соседнею палату и пообщайся..

Якими блять мікробами ушльопок? Ти хоч само доганяєш шо ти мелеш?Простыми, которые грибком называются или я эту тему поднял ущербное а?