Как из блох сделать "отморозков")))

955025

Анекдот- У вас заканчивается депрессия, продлевать будете?

Комментариев: 29

А що цікавого для манюні на балконі?:)

А що цікавого для манюні на балконі? вона там літом лежить, ми їй дірочку вирізали, щоб голова пролазила і огляд розширити. Але вона порою і зимою туди проситься, лежить, тремтить, розглядає, комусь хвостиком трусить, а на когось і загарчить або сопе сердито. Але після прогулянки я зараз не пускаю, бо у неї лапки і живіт мокрий, хоч і витерті, -можна простудити. Як були скажені вітри, то я її в курточці виводила;)

То у неї на балконі обзор. У моєї свахи теж собачка бігає і одежці, бо пережила стрес то полисіла трохи.

То у неї на балконі обзор. У моєї свахи теж собачка бігає і одежці, бо пережила стрес то полисіла трохи.
на моїй шерсті багато, та вона коротенька, лише спідничка кучерява. Найслабше у цих порід із вухами- часто простуджують, тут потрібно бути начеку. Її курточка закриває шию аж до вух, бо вона протестує проти шапочок і капюшонів;)

Любить моднічать? :)

Любить моднічать? курточку терпить нормально, навіть сама лапки подає, коли одягаю;)

:)Ну, так дамочка ж! Вони швидко звикають до одежки. Ми на Ельзу ще курточку хочем пошить, бо голе ж.

Ну, так дамочка ж! Вони швидко звикають до одежки. Ми на Ельзу ще курточку хочем пошить, бо голе ж. у молодих собак пузік голий довго

Ну, так дамочка ж! Вони швидко звикають до одежки. Ми на Ельзу ще курточку хочем пошить, бо голе ж. по-моєму, вона сама зрозуміла під час тих диких вітрів ураганних, що одяг захищає, бо перший раз пробувала заважати мені її одягати, та за другим разом зрозуміла і піддалася легко, без викрутасів

Та вона вже не дуже й молода. Просто пережила ожог на спинці. Сваха вилікувала, але стала линять шерстка, то голе. Одягає одежку.