Приколи N 47-ий

ЄВРОГОСТІ

458485

У гості до моєї подруги Фанні часто приїздять друзі з Фпанції, а я періодично ходжу з ними на пиво. Розмови завжди скочуються до теми ЄС. Спершу гості питають, чи хочу я, щоб Україна вступила до ЄС. Звісно, хочу. Далі вони розпитують, чому я цього хочу. Потім ставлять своє найпідступніше запитання: "А що Україна може дати ЄС?" Я звикла думати тільки про те, що ЄС може дати Україні. Тут є над чим замислитись. Намагаюся якось подолати їхній скептицизм щодо нас, поки ми йдемо роздовбаними тротуарами центру столиці, раз по раз натрапляючи на румовища й обгороджені зеленими парканами закинуті бу...

Дивитися далі

Мама ізраїльського солдата 2

455789

Солдат познайомився по поштоі з дівчиною, деякий час обмінювався з нею листами. У черговому листі дівчина читає:
"Надішли фотографію - набридло любуватися адресою".

P.S. Цю підбірку фотографій підготував як доповнення до історії "Мама ізраїльського солдата", яка викликала жвавий інтерес.

P.Р.S. При підготовці використано армійські афоризми. Але, нажаль, не вдалося натрапити на ті, які є властивими для Армії Оборони Ізраїлю.

Дивитися далі

Розмова сподобалася

455679

У 1789-1790 рр. адмірал В.Я. Чичагов одержав блискучі перемоги над шведським флотом. Катерина ІІ викликала флотоводця до Петербурга для звіту.
Змальовуючи морські баталії, старий адмірал надзвичайно розпалився, кричав, гамселив кулаками повітря і, до того ж, оздоблював свою оповідь такими солоними слівцями, які тільки й можна було почути на корабельній палубі від досвідченого боцмана.
- Та я їх... В Бога... У душу... Таких-сяких... Розтуди-сюди... Уздовж і поперек... У хвіст і в гриву...
Раптом старий моряк прийшов до тями і з жахом подивився на царицю:
- Винуватий, матінко, ваша імпера...

Дивитися далі

Легенда про літаючого шакала

454973

У Армії Оборони Ізраїлю служить чимало бедуїнів, тобто арабів-кочівників. Служать вони зазвичай в окремих прикордонних батальйонах або ж як слідопити. Пустеля, можна сказати, у них в крові, на будь-якій місцевості без карти орієнтуються як по компасу, а помітити в дорожньому пилі сліди мінування краще за них не може ніхто. Солдатами вони вважаються сміливими, дуже гордими, але не дуже розумними (що робити)... Так от, на кордоні з Єгиптом один такий слідопит, назвемо його Мухаммад, посперечався, що пройшовши по контрольній смузі, він доторкнеться до електричної огорожі і сховається неподалік...

Дивитися далі

Краще невміло захищатися аніж точно знати чому та як тебе вб'ють [В. Швебель].

454845

Широчезна рiдна Україна.
Все тут є: лicи, рiчки й поля.
Де iще – скажiть менi – людина
На дурняк так дихать полюбля!

Дивитися далі

Коротко... Про тролінг!

453456

Тролінг (від англ. trolling) — розміщення в Інтернеті (на форумах, в групах новин Usenet, в вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну правок, марнослів'я тощо. Большість вважає, що це поняття є скороченням фрази «trolling for suckers», яка відноситься до виду техніки спортивної риболовлі, в якій «trolling», напевно, походить від «trawling» (тралення, ловля на мормишку).
________________
Коротко з "Вікіпедії".

Дивитися далі

Комісія, у первісному _стаді_ якої було...

453426

Ось такий "шедевр" можна побачити у "Викладі фактів №1. Інтерес міжнародного співтовариства до прав людини" на Інформаційному порталі Харківської правозахисної групи.

Що головне у правознавстві?

453415

Якось "л@пнув"... Ділюся.

Ірак... Кілька років тому...

451829

Дівчина парубкові:
- А ти коня на скаку зупиниш?
Парубок:
- З гранатомета - легко!

Усе одно вирвуся!!!

451777

Ну нічого... Нехай собі думають що хочуть, а ми й не з такого вибиралися!