Приколи N 47-ий

Діаманти... Бувають такі різні...

463892

Пасажирка корабля помітила на пальці блондинки, котра сиділа неподалік, величезний "брюлик". Та помітила інтерес сусідки, посміхнулася і простягнула руку, щоб жінка могла як слід роздивитися камінь.
- О, такого великого я ніколи не бачила! Напевно це відомий діамант.
- Так, - відповіла власниця. - Про нього багато написано. Це діамант Кліпштейна. Але його супроводжує страшне прокляття.
- Яке?
- Сам Кліпштейн!

Дивитися далі

"Маєм то, що маємо" або "що написано в парку"

463853

Слід завжди пам'ятати, що ми не можемо управляти подіями, а повинні приладнуватися до них.

Епіктет

Дивитися далі

А чим не досягнення?

463796

Гонщики єдиної української команди по ралі-рейдах SIXT Ukraine зайняли 2 місце у своїй групі і 13 в абсолютному заліку на першому етапі кубка світу по ралі-рейдах в сезоні 2010 року на ралі Abu Dhabi Desert Challenge.

Про це на прес-конференції в прес-центрі Українських Новин повідомив перший пілот команди Вадим Нестерчук.

"Результати нашої команди ми вважаємо великим досягненням і черговою гарною міжнародною оцінкою.. У своїй групі ми отримали 2 місце, в абсолюті - 13. Тепер будемо готуватися до другого етапу кубка світу", - сказав він.

По словам Нестерчука, перед етапом команда п...

Дивитися далі

Надійність чи швидкість?

463232

Під час транспортного переходу, а це майже 450 км до Богуруслану машина команди "SIXT" (вантажний Мерседес-Юнімог) втратила тиск у лівому задньому колесі. Екіпаж "Фрунзе-авто" запропонував свою допомогу.
Бліц-огляд показав, що від перегрівання відвалився трійник краника підкачування колеса під час русху й лопнув шланг. Екіпаж "Фрунзе-авто" запропонував швиденько обрізати пошкоджений шматок шлангу підкачування, відновити тиск у шині й дістатися до проміжного фінішу в Богурусолані. На це француз (пілот постраждалої машини), замахавши руками і супутниковим телефоном, сказав, що чекатиме вел...

Дивитися далі

Українська раллійна команда

463212

Загалом, не так вже й легко знайти достатньо ґрунтовні узагальнені відомості про цю команду. Тож, тут наведено, те (інформація й фото), що мені вдалося знайти за останні кілька років. Сподіваюся, що Вам буде цікаво.

"SIXT Ukraine"
Команда заснована в травні 2007 року директором компанії "Оптима-лізинг" і першим пілотом команди - Вадимом Нестерчуком.

ДОСЯГНЕННЯ:

2010 - "Abu Dhabi Desert Chellenge" 2-е місце в групі, 13-е місце в абсолюті
2010 - "Дакар" Аргентина-Чилі" 20 місце в загальному заліку вантажівок.
2009 - "Шовковий шлях" серія Дакар (Росія-Туркменістан) 7-е місце в залі...

Дивитися далі

Український спортивний "болід"

462565

Команда ХНАДУ «ЛСА-ХАДІ - Honda» взяла участь у престижному щорічному міжнародному змаганні "Shell Eco-marathon" що проходило на трасі "EuroSpeedway Lausitz" (поблизу м.Лаузіц, Німеччина) з 3 по 7 травня. Болід "ХАДІ-34", сконструйований силами команди, під час змагань подолав на одному літрі бензину при ліміті швидкості 30 км/год 570 кілометрів!!! Склад команди : Лукашев Іван Володимирович - завідувач Лабораторії швидкісних автомобілів ХНАДУ, Авершин Андрій Генадійович - асистент кафедри теоретичної механіки і гідравліки, Бездітко Олексій - учень класу "ІІ - Т2" ліцею на базі ХНАДУ, Костру...

Дивитися далі

"Футбольні" аксесуари

462428

Італійське рекламне агентство "SKY" (мабуть, у зв'язку з чемпіонатом світу в ПАР) спробувало донести до жінок суть футболу зрозумілою їм мовою. Немає певності, що футбольний рівень італійок підвищився, але спроба кумедна.

Дивитися далі

Ні, код під'їзду - тільки після весілля...

461775

- Сеня, чому ти такий сумний?
- Завтра видають заміж мою наречену...
- Що ти кажиш?! А за кого?
- За мене...

- Літати тверезим приємно, – сказав льотчик. – Але незвично.

461765

Йде по вулиці жінка з дитиною. Назустріч чоловік у льотній формі ...
- Мамо, це льотчик?!
- Льотчик, льотчик ...
- А чому він тверезий?!!
- Не знаю. Або комісію проходить, або від чогось лікується ...

Вражаюча ерудованість перекладача від ".i.ua" ...

461302

Ніколи б сам не здогадався, що ця фан-версія є "каролінською"... Чомусь згадалися й старі оповідки "про масонів та всесвітню змову"... А загалом, кумедно.

Ось ще один "старовинний" анекдот (принаймні, йому вже декілька сторіч) щодо династії Каролінгів (свого часу, в Х ст. завдяки папі Льву III Карл Великий перетворився з короля на імператора):

"Гуляли два приятелі й зустріли молоду дівчину.

- Вона дуже красива, - сказав перший. - Добре б з нею познайомитися. Ти її знаєш?

- Ні, - відповів інший, - але це нічого не означає. Він підійшов до дівчини і, ввічливо знявши капелюх, ска...

Дивитися далі