Приколи gospodarz

наша не Раша

Наша не Раша — Наодна Самообоона (до 2007 — НСНУ, 2007-2010 — НУНС, 2010-2015 — НСУН, з 2015 — УСНУ) — виборчий блок націонал-демонократичних партій на Україні, що містить у собі партії: Не Ваша Україна, Назад, Україно!, Народний друг України, Сатанинсько-демонократичний союз, УРП «Соборщ», Єврейська партія України, Українська карманичівська партія, Громадянська партія «Вже пізно» та Партія захистників достоїнства.

Лідер НУНС — Слава Кірієшко.

Карманич виборчого штату блока — Віктор Бєрлога, заступники - Роман Безсмінний та Ніколай Онаніщук.

блок ТЮ

ТЮБ (він же ТЮ-Блок, він же Театр Юліних Б, він же Альянс в Half-Life 2) — український збоченний альянс, створений за ініціативою Міледі Тю на базі Форуму та гостьової книги національного порятунку, до складу якого в свою чергу входили білоруська Бацькаущіна, Українська деспотична партія, Українська консервна банка, «Соборщ», Українська соціалістично-демократична партія, Українська христинсько-дмитрична партія, Патріотична партія Нікарагуї.

Партія Рингтонів

Партія Рингтонів (вона ж Партія Легіонів, вона ж PR) — українська (ніяка вона в дупу не українська – прим. авт.) збоченна партія, створена за ініціативою Дона Баса. Ніхто її не любить, але на недавніх виборах вона набирає більшість голосів.

я підсобник, вона працює

296469

долар взяв відмітку 8,60

296464

народна любов

296425

Анекдот

Секретарка доповідає Ющенку про вхідний дзвінок з Росії:
- Пане Президенте. На дроті - президент Медведєв.
- Скажи, що я зайнятий, чекаю дзвінка від президента Росії. А президенту ведмедів потім сам передзвоню.

Анекдот

В таращанському лісі знайдено тіло Мороза, в задниці стирчить льодяник "Рошен", навколо шиї обвита коса, а вся ця композиція щедро полита медом.
- Яке дивне самогубство, - подумали слідчі

Анекдот

- Куме, а ти чув що в Україні буде Евро 2012?
- От клята інфляція, ще вчора був по 10!

Анекдот

Янукович:
"От як же я не люблю оцей москальський місяць "іюль". Ось послухайте: "первоє - і Юля, второє - і Юля", ...і так цілий місяць!"