Приколи Прохвесор

Нововведеня у роботі Конституційного Суду

837124

З метою полегшення та підвищення ефективності роботи депутатів Верховної зРади нового скликання, з 01.12.2012р. Конституційний суд в обов'язковому порядку усі тлумачення Основного Закону доповнюватиме графічними ілюстраціями у вигляді ментальних карт (коміксів).

Смотрю руками, трогаю глазами - экстрасенс № 20

«...Мы регулярно принимаем отчеты губернаторов в Киеве, но когда УВИДИШЬ СВОИМИ РУКАМИ, как говорят, ГЛАЗАМИ ПОТРОГАЕШЬ....» - Президент Віктор Янукович під час виступу в Луганську 16 жовтня припустився мовної помилки, про це свідчить відео користувача YouTube vityabelov.ы

Надзвуковий стрибок зі стратосфери з висоти 39045 метрів

Після підйому на висоту 39045 метрів (128 100 футів) на наповненій гелієм повітряній кулі Фелікс Баумгартнер здійснив рекордний стрибок. За час падіння тривалістю 4:20 хв у стратосфері, в умовах, близьких до вакууму, Фелікс досяг швидкості 1,342.8 км/год, перш ніж почав сповільнюватися, увійшовши в атмосферу. Цим стрибком також побито два світові рекорди: найвищий підйом людини на повітряній кулі та вільне падіння з найбільшої висоти

Карикатури післявоєнного часу

827264

Ніл Анто́нович Хасе́вич (*13 листопада 1905 — †4 березня 1952) — український художник, графік, активний громадський і політичний діяч, член Організації українських націоналістів і Української головної визвольної ради.

За особливий внесок у визвольний рух нагороджений «Срібним Хрестом Заслуги» та медаллю «За боротьбу в особливо важких умовах».

Член мистецького гуртка «Спокій» (1927 — 1937); Хасевич працював переважно у ділянці екслібрису технікою деревориту. Загинув у лавах УПА. Друком вийшли «Екслібрис Ніла Хасевича» (1939) і «Графіка в бункерах УПА» (1952). Про долю Ніла Ха...

Дивитися далі

Грузинський міністр винаймає квартиру - бо не може її придбати !!!

Міністр економіки Грузії Віра Кобалія на свою зарплатню міністра не може придбати собі квартиру. Про це вона розповіла в ефірі 5 каналу.
Вона зазначила, що в грузинському уряді немає мільярдерів чи мільйонерів.
На питання, скільки ж становить її зарплатня, вона відповіла: "Якщо в доларах, разом з бонусом, виходить десь 2 тисячі доларів".
(джерело: http://goo.gl/OYR2F )

Інавгурація кучера - (жодної політики ;)

808276

Видно, китаєць (чи індієць) задовбався правити гуглопереклад....

Реєстрові козаки

Питаю сина: «Хто такі "Реєстрові козаки"?»
- Тату, ну, це шось тіпа ліцензійних козаків.

(я довго і голосно іржав)

Анекдот

Усі українські дітлахи можуть зітхнути з полегшенням.
Бабай зараз надто зайнятий, щоб їх лякати: він став президентом, та лякає батьків.

Анекдот

Можна кинути пити і палити, але кинути матюкатися в нашій країні уряд і політики тобі навряд чи дозволять.

Анекдот

Вчительці української мови приснився кошмар:
Азаров диктує, а Янукович пише