Приколи Дітмар

В Метро

Стою собі у вагоні метро, читаю книжку, доїжджаю до кінцевої, бо там виходити. Весь в своїх думках підходжу до дверей разом з іншими пасажирами, а тут голос із динаміків: "Дякую, що скористалися Київським метрополітеном". І як раз в той самий рідкісний для метро момент тиші, у мене випадково виривається вголос думка: "Та нема за що!", - і тільки по посмішках навколо зрозумів, що сказав це вголос і всі почули.

Баклажаноматриця

1053407 3

Дивитися далі

Анекдот

Буває ж таке... День народження колишнього начальника співпадає з міжнародним днем контрацепції. Інколи доля на стільки красномовна...

До теми будинків у формі роялів, гамбургерів, унітазів, тощо))

1013308

Музикант має любити свій інструмент...

957170

... отже інструмент має приваблювати музиканта

З ДНЕМ АРХІТЕКТУРИ!!!!

906091

Чому таксисти не архітектори (дизайнери, проектувальники)?..

Тому що не можна сісти в таксі, доїхати до потрібного місця, сказати, що справи йдуть не дуже добре, коли все нормалізується, тоді заплатите.

А ще не можна сісти, доїхати, сказати щось типу: "Знаєш, мені тут подзвонили і сказали, що там таксист дешевше стояв, довези мене назад, я там сяду. Платити, звісно ж, не буду".

А ще не можна сісти, домовитись про ціну та місце, куди везти, приїхати і потім сказати, що треба ще за жінкою заїхати, дітей зі школи забрати, потім до тещі на похорон, потім до брата на днюху і потім в ресторан і все за початкову вартість.

А ще не можна таксисту ска...

Читати далі

професійні собачі корми???

Побачив у своєму місті рекламу "Профєсіональниє собачьи корма"... Це як?? Поясніть... тіпа "ми професійно нагодуємо вашого песика" або навіть віртуозно... з собаками маю справу з дитинства, і всеодно не розумію як їх їжа може бути професійною. Як на мене це ніби "професійні шкарпетки" або "професійний туалетний папір", ну дійсно, чому би й ні, за великим рахунком і там якийсь хист потрібен, якщо на те пішло... ну не люблять люди дилетантизму, при чому так, що він аж всюди)))))

Новий метод схуднення??

816986

Як на мене досить екстравагантно

Нагорода знайшла героя!!!!

737376

Отже, не всі підсумки минулого року підбито, Панове!
Пропоную нагородити користувача mNoga за абсолютний рекорд та лідерство у кількості та якості побажань, за плідну та невтомну працю у цій галузі!
Впевнений, що всі її друзі на порталі підтримають мене одностайно.

Нагорода знайшла героя! Ура, Панове!
Оркестр, Туш!