Новий сорт "Сердита бабуся"

916628

Анекдот- У Вас есть медицинское образование? - Да, 180 серий "Интернов"! И 8 сезон...

Комментариев: 44

Віки до якої ви зазвичай звертаєтесь, саме жи доввська.
Ви щось явно заплутались. Я Вас не до віки відправляв, а до словників, в тому числі й академічних, давав посилання на сайт мовників. А Ваше зауваження з приводу того, що я давав посилання на записи наших письменників-класиків взагалі некоректне. Ви просто неуважні. Я цитував записи з Академічного 20-ти томного словника української мови.
Мова - то є жива істота. Вона розвивається, вдосконалюється, запозичує слова. Вона не мертва!
А руське слово гать немає ніякого відношення до ґатунку. Гать - настил из бревен или хвороста для проезда, прохода через болото или топкое место.

Ви в своєму житті бачите тільки те що вам дозволяють.Словники почали переписувати уже після смерті Даля, Потім повністю всі переписали з 1919 по 1930.Зауважу повністю спотворили! Мова словян майже мертва та якою я з вами переписуюсь наближена подоба до тої що була до революції. А вам спробую пояснити,Гать і Гатка різні слова по образному смислу,так само як Потолок і Стеля.Вас всіх жиди привчили розказуючи байку про величність Мови що вона начебто збагатиться запозиченнями. Нажаль кожне запозичене знищує рідне на користь чужого, по букві слову і мови не буде.Ось так вдосконалюєте користуєтесь чужим а своє нафіґ.Я вас запевняю, мова яка зараз українська і російська на 50% словянська.Кіт і Собака це наші слова?Може напишете як буде руською? Ось так і ховають мову по букві слову.Табачники і К.

Яка остання буква в слові Ґать?

Свекруха.....