Приколи

відібрані

Ледяной отель

390790

Этот ледяной отель находится в маленькой деревне в 200 километрах от Полярного круга. В нем есть 32 номера, бар и зона отдыха.

Дивитися далі

Самые дорогие гостиничные номера

389920

10-е место: императорский номер, отель «Park Hyatt Vendome», Париж.
Площадь: 200 кв.м.
Особенности: балкон площадью 59 кв.м., столовая, бар, баня, бассейн, массажный стол.
Стоимость: 14 797$ в сутки

Дивитися далі

Номерок забронювати?

385831

Дивитися далі

Два незвичайні хмарочоси виростуть в Баку

351085

Корейська архітектурна компанія Heerim Architects намагається відійти від загальноприйнятих стандартів в будівництві хмарочосів, і прикладом тому є проект двох дископодібних хмарочосів, які будуть побудовані в Баку. Близнюками їх не назвеш, оскільки зовні вони відрізняються, але обєднує їх схожа форма, місцерозташування і функції: знаходитися вони будуть на двох півостровах однієї і тієї ж затоки Каспійського моря, які є сусідами, і обидва стануть готелями. Готель Full Moon (на фото) матиме форму диску, символізуватиме собою повний місяць і виглядати абсолютно по-різному залежно від того, з...

Дивитися далі

Незвичайний готель io9 на схилах гірськолижного курорту

351075

Вельми неординарний проект готельного комплексу розробила данська студія архітектури і дизайну BIG. Комплекс має назву io9 і буде розташований на одному з гірськолижних курортів Норвегії, прямо на сніжних схилах. Зігзагоподібна структура буде побудована таким чином, що гості готелю зможуть відразу потрапити на схил, незалежно від того, на якому поверсі вони зупинилися. Насправді, особливості даної конструкції словами передати досить складно, тому дивіться фото (далі) – вони все пояснюють.

Дивитися далі

Украинская гостиница

340890

Аквариум в отеле)

307920

Подборку родил цилиндрический аквариум в отеле Берлина...так же фото из аквариумов Бостона,Атланты и Окинавы.Аквариумы нашей нации в подборку не вошли..нечего(

Дивитися далі

Отели в Японии для любви

306678

Дивитися далі

Отель из пластиковых карточек

303830

17 сентября в Нью-Йорке открылся отель, построенный из 200 000 пластиковых гостиничных карточек. Стены, мебель, всё в натуральную величину на площади в 400 квадратных метров! Весит это хозяйство две тонны. Рекорд зафиксирован в Книге Рекордов Гиннесса.

Дивитися далі

Сижу, никого не трогаю, слушаю музыку...

276166 3