Приколи

Усі приколи

"Кавова книга"

Вийти на кухню, спіткнутися об котів. Намацати банку з кавою, виявити у ній дві з половиною ложки. Матюкнутися, вийти з кухні, спіткнутися об котів. Залізти до комору шукаючи каву, намацати банку з персиковим компотом, принести її на кухню, відкрити, оглухнути від несамовитого м'яву: з точки зору котів, консерви бувають лишень з м'ясом або рибою. Погодувати котів. Зжерти персика з банки, згадати про каву. Ще раз сходити до комори. Довго копирсатися, знайти п'ять різних пачок: у зернах, турецьку, з горіхом макадаму, з ваніллю, з шоколадом. Обрати. Повернутися до кухні, вийняти кота з банки з...

Читати далі

Життєво так...

Судячи з квитанцій за грудень, з крану в мене весь місяць текло "Хенесі", сміття вивозив особисто губернатор, а вугілляко в котельній підкидав голова міської адміністрації...

Жизненно...

Bрага надо СТРЕЛЯТЬ , а не ПУГАТЬ. Вина надо ИСПИТЬ , а не БУХАТЬ. Друзей нужно ЛЮБИТЬ, а не ИМЕТЬ. Дитя надо РОДИТЬ , а не ЗАЧАТЬ. За друга УМЕРЕТЬ , а не БОЛЕТЬ . Жену надо ЛЮБИТЬ, а не ТЕРПЕТЬ . Ночь нужно ПРОВЕСТИ, а не ПРОСПАТЬ . И жизнь нужно ПРОЖИТЬ, а не ПРОСРАТЬ !!!

П’ятихвилинний курс менеджменту

Урок 1

Чоловік заходить до душу після того, як його жінка щойно помилася.
Чути дверний дзвінок. Жінка мерщій загортається в рушника й біжить відчиняти. На порозі — сусід Боб. Побачивши її, Боб каже: “Я дам вам 800 доларів, якщо ви знімете рушника”. Подумавши пару секунд, жінка робить це й стоїть перед Бобом гола. Боб дає їй 800 доларів і йде. Жінка надягає рушника знову й повертається в ванну. “Хто це був?” — запитує чоловік. “Боб, сусід”, — відповідає дружина. “Чудово, — каже чоловік, — він нічого не казав про 800 доларів, які він мені винний?”
Мораль: повідомляйте акціонерам інформ...

Читати далі

Найкращий день...

Найкращий день - це ЗАВТРА. Завтра ми всі почнемо займатися спортом, добре вчитися, наполегливо працювати, кинемо пити й курити, почнемо читати гарну книгу, перестанемо жерти після 18.00... Але коли не прокинешся - постійно СЬОГОДНІ.

Чому таксисти не архітектори (дизайнери, проектувальники)?..

Тому що не можна сісти в таксі, доїхати до потрібного місця, сказати, що справи йдуть не дуже добре, коли все нормалізується, тоді заплатите.

А ще не можна сісти, доїхати, сказати щось типу: "Знаєш, мені тут подзвонили і сказали, що там таксист дешевше стояв, довези мене назад, я там сяду. Платити, звісно ж, не буду".

А ще не можна сісти, домовитись про ціну та місце, куди везти, приїхати і потім сказати, що треба ще за жінкою заїхати, дітей зі школи забрати, потім до тещі на похорон, потім до брата на днюху і потім в ресторан і все за початкову вартість.

А ще не можна таксисту ска...

Читати далі

Комментщоденник

Панове!
Пропоную кожному написати найсмішніший випадок з вашого життя, запис у щоденникові коштуе +1.