Приколи mNoga

Анекдот

Розмовляють дві білявки: — Свєтка, ти не знаєш: в цій довгій магнітній трубі мисливці зловили нарешті бізона? — По-перше, не в трубі, а в адронному колайдері, по-друге, не мисливці, а фізики, й по-третє, не бізона, а бозон Гіґса. — Ой, Свєтка, яка ти розумна! Ти бува не фарбована?

Анекдот

— Дорога, давай назвемо нашу дитину Лексус. — Ти долбо*б? — Зате в нас у сім’ї буде Лексус. — І долбо*б…

Анекдот

Дружба з жінкою це така сама божевільня, що й шлюб. Тільки зовсім без сексу.

Уступітє мєсто

Загалом я баришня вихована. І мене мама з дитинства привчала поважати старість. Але іноді ця повага тяжко дається. Або - у складних ситуаціях - не дається взагалі. Різна буває старість, да.
Їду я нещодавно в тролейбусі. На одній із зупинок, коли він уже збирається зачинятися й відчалювати, помічаємо, що до нього сайгаком скаче бабулька. З чувальчиком на плечі. Просимо зачекати. Бабулька тим часом набирає швидкість і в тролейбус стрибає з такої відстані - легкоатлети відпочивають. Після чого гепає чувальчик на підлогу. Тролейбус злегка підстрибує. А далі бабулька (навіть не захекана) жалісн...

Читати далі

Анекдот

Чоловік поїхав у відрядження. Жінка, як належить, привела коханця. Через десять днів лунає дверний дзвінок. Жінка (з жахом у голосі): — Чоловік! Коханець (із полегшенням): — Ну, нарешті!

П’ятихвилинний курс менеджменту

Урок 1

Чоловік заходить до душу після того, як його жінка щойно помилася.
Чути дверний дзвінок. Жінка мерщій загортається в рушника й біжить відчиняти. На порозі — сусід Боб. Побачивши її, Боб каже: “Я дам вам 800 доларів, якщо ви знімете рушника”. Подумавши пару секунд, жінка робить це й стоїть перед Бобом гола. Боб дає їй 800 доларів і йде. Жінка надягає рушника знову й повертається в ванну. “Хто це був?” — запитує чоловік. “Боб, сусід”, — відповідає дружина. “Чудово, — каже чоловік, — він нічого не казав про 800 доларів, які він мені винний?”
Мораль: повідомляйте акціонерам інформ...

Читати далі

Анекдот

Ніколи не здавайся! Здаються лише квартири, повії і слабаки.

Найкращий день...

Найкращий день - це ЗАВТРА. Завтра ми всі почнемо займатися спортом, добре вчитися, наполегливо працювати, кинемо пити й курити, почнемо читати гарну книгу, перестанемо жерти після 18.00... Але коли не прокинешся - постійно СЬОГОДНІ.

Жизненно )))

С лицом измученным и серым, на белой смятой простыне, как жертва бешеной холеры, лежит коленками к стене. Протяжно стонет, как при родах, трясётся градусник в руках. Вся скорбь россейского народа застыла в суженных зрачках. По волевому подбородку струится пенная слюна. Он шепчет жалобно и робко: "Как ты с детьми теперь одна??.." В квартире стихли разговоры, ночник горит едва-едва. Темно...опущены все шторы.. У мужа тридцать семь и два...

Анекдот

У всех начальников есть любимое выражение: незаменимых людей нет!!! Но как подходит время твоего отпуска, всё пипец -ты единственный!!!