Приколи SS13

Концепти

355629

Дивитися далі

Знаменитые подружки Санты

355605

Lucy Pinder и Michelle Marsh

Дивитися далі

Хит-парад самых дорогих вещей 2009

355572

В Дубае можно увидеть не только самый высокий небоскреб и пробки из Lamborghini и Ferrari. Этот город также славится самым дорогим фонтаном 2009 года, на строительство которого было потрачено примерно 217 миллионов долларов. Фонтан имеет длину 270 метров, оснащен 6600 лампами подсветки и 50 цветными прожекторами. Мощные насосы способны поднять струю воды на высоту 127 метров.

Дивитися далі

10 интересных фактов про свадьбы

10 место: В свое время английская королева Елизавета "вышла за муж за Англию", не приемля брака и сексуальных отношений с мужчинами. К этому ее привело бесцеремонное обращение ее отца, Генриха VIII, со своими многочисленными женами, двух из которых (в том числе и мать Елизаветы Анну Болейн) он казнил за измену.

9 место: Свадьба с мумией. Вернувшийся с войны принц Португалии Педру с горечью узнал, что его невеста Инесс де Кастро погибла в результате дворцового заговора. Став королем, так и не оправившийся от горя Педру, обвенчался с мумией Инессы, которую сразу же после церемонии поместил...

Читати далі

Дивовижні мотоцикли зі всього світу

355466

Пропоную оцінити підбірку незвичайних мотоциклів, які існують в єдиному екземплярі. Ці мотоцикли відрізняються від інших не швидкісними характеристиками (хоча і це теж), а дизайном і/або розміром плюс ще пару критеріїв.

Дивитися далі

Карикатури Anthony Geoffroy

355464

Підбірка робіт художника Ентоні Джеоффрой (Anthony Geoffroy). Живе і працює в Ліоні (Франція), йому 26 років. Джеоффрой зробив серію карикатур на улюблених героїв телесеріалів, а також відомих акторів і артистів.

Дивитися далі

Карикатури від Nico Di Mattia

355463

Досить відомий у світі художників карикатурист Nico Di Mattia вміє виділити найхарактерніші риси тієї або іншої людини в своїх роботах. Він вважає за краще працювати із знаменитостями, так що спробуйте впізнати, хто є хто

Дивитися далі

Сучасний художник Gabriel Orozco

355459

Gabriel Orozco - мексиканський художник, який вважається одним з найзначніших сучасних художників нашого часу. Працює в жанрі пост мінімалізму. Gabriel Orozco народився у 1962 році. Одружений, має сина. Завзятий мандрівник. Ділить час між Парижем, Нью-Йорком і Мехіко.

Дивитися далі

"Розумні" маски проти грипу

353427

У сезон епідемії грипу є новий спосіб, щоб боротися з хворобою. Ці яскраві медичні маски для обличчя, можуть захистити від вірусу H1N1, а також інших штамів грипу, не дивлячись на те, що здаються просто черговим красивим дизайнерським виробом.
Створені Мар'яною Курошнією (Marjan Kooroshnia), шведською студенткою, яка навчається текстильному дизайну, маски мають малюнок, надрукований спеціальними термохромними фарбами, які міняють колір, коли у людини підвищується температура (фарба реагує на дихання).

Дивитися далі

Рекламні фото

353423

Кріс ван Бік (Kris van Beek) - один з провідних рекламних фотографів Бельгії. Роботи Кріса дотепні і легкі.

Дивитися далі