Приколи SS13

Незвичні телефони

353416

Вибирай на свій смак

Дивитися далі

Незвичайні винаходи минулого

353413

1. Окуляри з жалюзі, 1950

Дивитися далі

Ялинкова фантазія

353329

В кого наскільки фантазії вистачає

Дивитися далі

Cкуштуємо тортика

353327

Мабуть, невірно було б назвати Жанну Зубову з Санкт-Петербурга просто кондитером. Адже лише справжній митець міг створити ці дива кулінарної майстерності, які важко використати за призначенням!

Дивитися далі

Незвичайний одяг для дівчат

351097

Відомо, що дівчина може голодувати, але новий одяг вона купуватиме навіть в найстрашнішу кризу. Вірніше, одяг і косметику. У продовженні цієї новини - ціла підбірка незвичайного одягу, носити які, звичайно, можна, але робити це потрібно дуже обережно. Дивимося!
1. З газет
2. Молнии
3. З рукавичок
4,5 З паперу
6. З фарфору

Дивитися далі

Два незвичайні хмарочоси виростуть в Баку

351085

Корейська архітектурна компанія Heerim Architects намагається відійти від загальноприйнятих стандартів в будівництві хмарочосів, і прикладом тому є проект двох дископодібних хмарочосів, які будуть побудовані в Баку. Близнюками їх не назвеш, оскільки зовні вони відрізняються, але обєднує їх схожа форма, місцерозташування і функції: знаходитися вони будуть на двох півостровах однієї і тієї ж затоки Каспійського моря, які є сусідами, і обидва стануть готелями. Готель Full Moon (на фото) матиме форму диску, символізуватиме собою повний місяць і виглядати абсолютно по-різному залежно від того, з...

Дивитися далі

Незвичайний готель io9 на схилах гірськолижного курорту

351075

Вельми неординарний проект готельного комплексу розробила данська студія архітектури і дизайну BIG. Комплекс має назву io9 і буде розташований на одному з гірськолижних курортів Норвегії, прямо на сніжних схилах. Зігзагоподібна структура буде побудована таким чином, що гості готелю зможуть відразу потрапити на схил, незалежно від того, на якому поверсі вони зупинилися. Насправді, особливості даної конструкції словами передати досить складно, тому дивіться фото (далі) – вони все пояснюють.

Дивитися далі

Незвичайні хмари

351067

Різні види побудови хмар

Дивитися далі

Пивна енергетика

Вруб: Не секрет, що пиво – один із найдавніших напоїв людства. Його було винайдено багато тисячоліть тому, а рецепт пивоваріння поширився через Ефіопію, Грецію, Персію та Кавказ по всьому світу. Вчені досі намагаються розібратися у таємничих властивостях бездоганного напою і щоразу знаходять для нього найдивовижніше застосування.

– Так, в Америці, вчені Прінстонського та Нью-Йоркського університетів Роберт Макферсон та Девід Сроловітц вивели математичну формулу, яка описує поведінку пивної піни. Їх теорія описує поведінку пивних бульбашок як закритих рухомих „скриньок”, які можуть збільш...

Читати далі

Пивні рекорди. Саме-саме ПИВО

Найміцніше Пиво Famous Falling over Water, зварене пивоварним заводом Рос в Брістоле, Великобританія, містило 17.3% спирту за об'ємом (14.2% по масі).

Roger and Out, зварене на заводі в Шеффілде, Великобританія, по рецепту, запропонованому У. Р. Новіллом і Ж. Б. Спенсером, що містить 16.9% спирту за об'ємом (13.9% по масі), було першим володарем рекорду.

Пиво Заміхлаус Дарк 1987, заводу «Хюрліманн» в Цюріху, Швейцарія, є найміцнішим лагером, з вмістом спирту 14.93% за об'ємом (12.23% по масі).

Найслабкіше пиво було вироблене в 1918 р. в Германії компанією Суннер, в Колн-Келке і мал...

Читати далі