Приколи SS13

Пивні новини

Вітамінне пиво складає конкуренцію аспірину

Нещодавно в німецьких аптеках з*явилися досить дивні, але смачні ліки - одна з компаній виробників пива запропонувала своїм споживачам вітамінне пиво. Безалкогольний хмільний напій «Карла», виготовлений з хмелю, спецій, вітамінів, екстракту лецитинової сої та фолієвої кислоти, за словами виробника, прекрасно заспокоює, позбавляє безсоння та запобігає утворенню ракових клітин. Як стверджують аптекарі, новинка користується неабияким попитом і за популярнішою перевершила аспірин.
Баварська броварня вирішила не відставати від моди на «здоровий сп...

Читати далі

Пивні рекорди

Джон Ф. Аренс з Маунт Лореля, Нью-Джерсі, зібрав 15000 різних пивних банок

Колекція з 2502 закритих пляшок і банок з 103 країн була продана під час добродійної події 23 березня 90 р. за 25000 $ клубом Downer ACT в Австралії.

348000 різних етикеток було зібрано Яном Солбергом з Осло, Норвегія.

Найбільша в світі колекція підставок під пивні кухлі належить жителеві Відня Лео Пісакеру, в його колекції 140 тисяч підставок з 155 країн світу. Треба відзначити, що Лео пиво не п'є і не любить.

У колекції Девіда Маунда з Упхема (Гемпшир, Великобританія) більше 30 тисяч мініатюрних пляшок.

Пивні рекорди

Неймовірно, але 22 червня 1977 року випив 1 літр пива за 1,3 секунд в Карлісле, штат Пенсильванія, США.

Англієць Пітер Даудсвелл (1940 р. рожд.) з Ерлс-Зартона 7 лютого 1975 року в готелі «Керрідж Хорі» в Хайем-Феррерсе випив 2 літри пива за 6 секунд. Він же 4 травня 1975 року в розпорядженні частини ВПС в Аппер-Хейфорде випив кухоль пива в 1,42 л за 5 секунд. А 11 червня змагався із Зеттерс клубі у Волвертоне, він випив 1,1 літра пива зa 2,3 секунди.

А 19 червня 1986 року Даудсвелл випив, стоячи вниз головою, 2 літри пива за 4,49 секунд в «Сілвер стадіум» в Рочестере, штат Нью-Йорк, ...

Читати далі

Пивні рекорди

Є багато претендентів на звання найстарішого пивного закладу Великобританії. Найбільш вірогідним є «Файтінг Кок» (« Бойовий півень») в Сент-Олбенсе, Гертфордшир (будова 11 століть. на ділянці 8 століть.). Рама з дерев'яних брусів «Готелю Роялістів», Дігбет Стріт, Стоу-он-Уолд, Глостершир датується ще ранішим роком. У 13 столітті. це був готель «Орел і дитя», але відомо, що він існував ще в 947 р. нашої ери. Стверджують, що готель «В старої човнової переправи» в Холіуелле, Кембріджшир, був побудований в 560 р. Є відомості про те, що він існував раніше місцевої церкви, побудованої в 980 р., а...

Читати далі

Пивні рекорди

У німецькому містечку Фюрберге зберігається пивний кухоль завишки 2 метри. Виготовлений він в 1820 році.

Найбільший пивний кухоль з кришкою був виготовлений фірмою «Селангор Пьюта» до Куала-Лумпур, Малайзія. Він був представлений 30 листопада 1985 року. Його висота 198,7 сантиметра, місткість 2796 літрів.

Барменша Роузі Шеделбауер під час телевізійних змагань в місті Кеннгзєє 29 червня 1981 рік за 4 секунди здолала пятнадцатіметровую дистанцію, тримаючи в кожній по 5 пивних кухлів.

У одній з мюнхенських пивних пиво подають в незвичайних пивних кухлях. Як тільки піднімеш такий кухол...

Читати далі

Бильярд и девушки

344141

В обеденный перерыв

Дивитися далі

Лицо и салат ( цикл )

Точно помню, что я заедал холодцом,
И один только раз закусил огурцом.
Но откуда же там оливье оказался?
Почему я проснулся в салате лицом?

***

Всю неделю держал я себя молодцом,
И жена не считала меня подлецом.
Но, отвлекшись всего на минуту в субботу,
Я проснулся во вторник в салате лицом.

***

Снилось мне: я сижу за роскошным столом.
Есть в достатке и вина и яства кругом.
А потом мне приснилось, что ем я подушку,
И я понял, что сплю я в салате лицом.

***

Когда был я еще желторотым юнцом,
Как-то свел меня случай с большим мудрецом.
Он сказал: «Я совет тебе дам ...

Читати далі

Ошибки, ставшие открытиями

Ошибки, ставшие открытиями

Десятки вещей, которыми мы пользуемся каждый день, появились благодаря простой случайности. Наиболее известным подобным открытием, безусловно, является открытие Америки Христофором Колумбом, который на самом деле плыл в сторону Азии. А сейчас американская исследовательница Шарлотт Джонс\Charlotte Foltz Jones опубликовала книгу "Ошибки, которые Заработали"\Mistakes That Worked, в которой собрала множество примеров ошибок, в большей или меньшей степени повлиявших на жизнь человечества.

Кока-Кола

В 1886 году доктор и фармацевт Джон Пембертон пытался приготов...

Читати далі

Незвичні райдуги

342977

Незвичні оптичні явища

Дивитися далі

Полеж, помрій

342976

Прикольні дивани

Дивитися далі