Приколи BogdanLviv

Анекдот

Мне подарили талисман, который притягивает деньги. Повесил его перед лобовым стеклом. На следующий день в меня въехала инкассаторская машина.

Блондинка

680895

Анекдот

Менделєєв довго доводив своїй дружині, що на першому місці повинен стояти водень, а не дружина і діти.

Анекдот

Розмова батька і трирічного сина:
-Синку, навіщо ти так зробив?
-Ну, тату, я в неї спитав чи вийде вона за мене, а вона відповіла що їй потрібний сильний чоловік, ну я і зламав їй носа доказуючи що я не слабак!

Анекдот

- Мужики, моя нещодавно з курорту повернулася, покращала - не впізнати ...
- Так це ж якась інша баба.
- Точно?
- Ну, так.
- То я думаю, чого вона так слабо в хаті орієнтується?

Анекдот

- Яка найважливіша частина нашого тіла?
- Звичайно ж дупа!
- Чому?
- У всіх без винятку людей звідти ростуть ноги, у багатьох звідти ж ростуть і руки, а окремі індивідууми нею ще й думають! При всьому тому, багато чого, що відбувається в нашому житті, робиться саме через неї!

Потяги-примари і привиди в поїздах

Привиди і примари бувають різні. Пальму першості тримають привиди люди. Далі йдуть примарні тварини домашні, дикі або взагалі аномальні. Не залишаються осторонь і вироби людських рук - будинки, автомобілі, літаки і навіть танки. Але, виявляється, існують поїзди-примари - склади, не зазначені ні в одному розкладі. Вони цілеспрямовано кудись йдуть, і зупинити їх неможливо...

Почнемо, мабуть, з трагічної історію, що трапилася з Петером Краузе 17 червня 1997 року. До того часу він вже 15 років водив товарні склади за однією з глухих німецьких залізничних гілок. І ось, з деяких пір, під'їжджа...

Читати далі

Анекдот

- У мене комп'ютер не бачить принтера, я вже і монітор на нього повернув, а він все одно пише що не бачить. Що мені робити?
- Пальцем покажи.

Японський кобзар

Львів’яни звикли до вуличних музикантів, тому на бандуриста у вишитій сорочці, який грав біля пам’ятника Івану Підкові, мало хто звертав увагу.

Однак тих, хто таки зупинявся коло кобзаря, не могли не дивувати східні риси його обличчя, відсутність капелюха, до якого треба кидати гроші, та незрозуміла мова, якою він співав українські народні пісні “Ой ти, ніченько”, “Грай, бандуро!” й гімн України. Ніхто зі слухачів навіть не підозрював, що бандурист співає японською і сам є стовідсотковим нащадком самураїв…

Чарлі Сакума Шуїчі широко усміхається і простягає візитку, на якій англійською ...

Читати далі

Анекдот

Карло говорить Буратіно:
- Синку, ти ж хотів на день народження тваринку. Хіба ти не радий?
- Радий. Але я хотів кошеня чи цуценя...
- Ну, не завжди ми одержуємо те, що хочемо.
- Так, але цей бобер якось дивно на мене дивиться...