Приколи Zolyshka*

Анекдот

Розмовляють дві пенсіонерки: — Я нарешті відучила свого чоловіка гризти нігті. — Як? — Ховаю його зуби.

Анекдот

Один молодий рабин одружився. Через п’ять місяців жінка рожає йому дитину. Молодик у відчаї. Жінка втішає його: — Немовлята частенько народжуються семимісячними. — Це так, але ж минуло лише п’ять місяців! — На звичайно, — пояснює дружина, — адже семимісячні завжди народжуються на два місяці раніше.

Анекдот

Приходить Вовачка у дитячий сад і розповідає: — Запитую в батьків, чи не могли б вони для мене зробити братика. А вони кажуть, що знайшли мене в капусті, і поки там більше нікого немає… То я їм усі презервативи ножицями попроколював, хай шукають уважніше.

Анекдот

Чоловік запитує дружину: — Дорога, ти мені не скажеш, чому в мене в соцмережі стало так мало друзів?! — Дорогий, вибач — я невмисно натиснула й видалила. — Ага… 60 разів поспіль — і самих лише дівчат?!

Анекдот

Один знайомий иншому: — Я чув, що ти вчора з моєю колишнею був на першому побаченні. Як враження? — У неї в очах якась іскорка є! — Це її таргани в голові святкували, давали салют.

Анекдот

Рабинович проводжає Цилю. — Ой, ви так довго мене проводжаєте; може, зайдете до мене чаю випити?! — Добре, зараз тільки загляну в аптеку, чогось до чаю куплю.

Анекдот

Кінотеатр, галерка, він і вона. Майже останні кадри тригодинного фільму… Він: — Олю, чуєш, може хоч поцілуємося? Вона: — Ти що, здурів?! Я ж тобі щойно мінєт зробила! Він (украй здивовано): — Мені?!

Анекдот

Закохана парочка зайшла до ресторану повечеряти. Вони буквально поїдають один одного очима: — Ти така солодка, я би з’їв тебе всю… — І я також… Підходить офіціянт, кахикає й питає: — А запивати чимось будете?

Анекдот

Чоловік: — Скажи, тільки чесно, ти мені за двадцять років подружнього життя хоч раз, на хоча б подумки, зраджувала? Жінка: — Якщо чесно, то подумки — жодного разу.

Анекдот

Чоловік, який багато місяців знаходився в комі, прийшов до тями. Його жінка постійно знаходилася поруч з ним. Відкрив очі, він сказав своїй дружині, котра сиділа біля його ліжка:
- Ти була зі мною в самий важкий час. Коли мене звільнили – ти підтримувала мене, коли в мене стріляли і поранили – ти була поруч, коли мій бізнес накрився – ти була тут, коли ми втратили наш будинок – ти була зі мною, коли моє здоров’я стало зовсім паскудним – ти залишалася зі мною. Ти знаєш, Оксано, що я думаю?
- Що, коханий? – посміхаючись, тихенько спитала жінка і її серце наповнилося теплом до чоловіка.
- Я починаю думати, що ти приносиш нещастя.