Приколи mNoga

Дещо про русалок

Моя шкільна подруга, яскрава й гарна дівчина, завжди була оточена чоловіками. Але вибирати не квапилася. Нарешті серце розтануло. І вона погодилася піти зі своїм кавалером у ресторан. Посиділи, випили, повечеряли - все як має бути. А подрузі багато не треба, щоб стати "загадковою". Словом, проводжає хлоп її додомку (а діло було на Хортиці), минають вони пляж... І тут панночка заявляє: купатися хочу! Кавалер і так, і інак - мовляв, і пізно, і темно, і вода не дуже, та й купальника вечірня сукня під низом не передбачає... Але дівчина - кремень: купатимуся - і край! Словом, стягує сукню, далі ...

Читати далі

Кайф!!!

894855

Кайфує мишарик в порожній квартирі:
Прогриз він діри і нори в сирі )))
(довільний переклад... не пригадую, кого)

Без генетичного аналізу )))

892120

Тим часом на острові Пасхи...

892114

Не пили...

892106

Анекдот

І сказав Бог українцям
- Я дам вам Кличка!
- А навіщо він нам?
- Він поб’є всіх нігерів та москалів!
- А**єть! Дай ДВА!!

Анекдот

Тату, розкажи казку про трьох поросят.
- Доню, ти ж знаєш, тато в тебе юрист і у нього багато роботи. В тата немає часу. До того ж не вмію я казки розповідати.
- Ну, розкажи, як можеш.
- Добре. Значить так, на чому ми зупинилися? А, згадав! Вовк, винний за двома епізодами псування майна, поєднаної з вбивством на грунті особистої неприязні з особливою жорстокістю, відправився до будинку третьої жертви (далі «Наф-наф») з метою вчинити злочинне діяння, передбачене статтею Кримінального Кодексу України. Зі свого боку особа, що іменується «Наф-наф», розпочала дії, що містять в собі склад злочину, передбаченого статтею КК України «перевищення межі необхідної самооборони». Внаслідок чого підозрюваний (він же Вовк) отримав травми, несумісні з життям, що призвели до летального результату. У відповідність до статті 73 КПК України, а також, враховуючи особу потерпілого, «Наф-наф» отримав умовне покарання і 10 днів на оскарження вироку.

Мовчання - золото )))

- Сволота, покидьок, кобель! - Кричала жінка, нервово закидаючи речі в пухкі валізи. - Я витратила на тебе кращі роки свого життя! І це твоя вдячність?
Її чоловік байдуже сидів у кріслі, навіть не дивлячись на дружину, його обличчя було втіленням спокою.
- Ну скажи, як ти дізнався? - Раптом запитала жінка. - Хоча ні! Я і так знаю! Ти ніколи не довіряв мені, стежив за мною і безпричинно ревнував! Подумаєш? Одна маленька пригода, швидкоплинна ні до чого не зобов'язуюча ... Та й було воно давно! Звідки ти дізнався про санаторій? Лідка розповіла?
Чоловік мовчав, жоден мускул на обличчі його ...

Читати далі

Анекдот

Любиш іншу? Ну і прапор тобі в руки, барабан на шию, сокиру в спину, електричку назустріч!

Анекдот

Застряг чоловік в ліфті...
Натискає кнопку виклику ремонтера і чує з мікрофона голос:
- Якщо ви говорите українською - натисніть 1
- Єслі ви разгаваріваєтє по-рускі нажмітє 2
Чоловік натискає 2.
Голос із мікрофона:
- Ну, що, попався москалику?