Приколи ud3005

Анекдот

Зима, два медвежі-самці сплять в одній барлозі. Один в січні прокидається, так йому любові захотілося і до другого каже: Слухай, така справа, дуже хочу, давай я тебе скоренько покохаю і ніхто нічого не знатиме. Ти мені минулої зими спати не давав, то краще тої я тобі раз дам себе покохати, але нікому нічого в лісі не казати Та ти мене знаєш, нікому нічого. Роблять вони свою справу, як раз в лігво провалюється заєць, бачить це все і давай звідти втікати. Вони переглядаються: То що був заєць? Він ж всім розкаже Та й давай його доганяти. Вибігають на замерзши озеро, а зайця заносить і в ополонку провалюється. Медвежі до ополонки, лапу запихають, а там бобер: Ей, педику, руки забери.

Анекдот

Люблю голодного кота - він такий комунікабельний! :)

Анекдот

Вінні-Пух приходить до Паця і каже: - Я хочу відкрити кооператив "Медок". Ти мені допоможеш? - Ух ти! Звичайно! Мед будеш продавати? - Ні, мед я буду купувати, а продавати я буду свинину.

Анекдот

Вже 8 годин не розмовляю з кішкою.
Їй, по-моєму, взагалі все одно.
Егоїстична скотина :)

Анекдот

Вчора влаштував коту відплату: заглядав йому в очі, поки він їв, тарабанив у двері, коли він сидів на лотку, і спав, склавши на нього ноги.
Щось мене понесло.

Анекдот

У собак є господар, а у кішок - обслуговуючий персонал!

Анекдот

Холостяка запитують:
- А твій кіт боїться пилососа?
- Не знаю, він у мене тільки півроку живе ...

Анекдот

У дитинстві, коли мої ноги звисали з ліжка, я боявся, що якийсь монстр вхопить мене за них. Виріс, завів кота. Жах став дійсністю.

Анекдот

Як випустити кота на вулицю
1. Відкриваєш двері.
2. Терпляче чекаєш, поки кіт підійде до дверей.
3. Даєш коту пендель, тому що цей паразит знову став на порозі і розмірковує.

Анекдот

Кажуть, що собака - друг людини.
Сподіваюся, цей величезний ротвейлер без намордника біжить, щоб дізнатися, як у мене справи.